Onderstaande filmpje kwam ik onlangs tegen. Prachtig verwoord hoe je tegen je leven aan kunt kijken. Ik weet zeker dat je na dit filmpje er over nadenkt hoe jij je leven nu leeft. Misschien ga je wat anders doen, misschien besef je dat je jouw leven leeft zoals je deze wilt leven. Welke conclusie je ook trekt en welke keuze hier misschien uit voortvloeit, het zal je een stukje dichter bij jezelf gaan brengen. En dat is wat ik jou (en mezelf ook:-) van harte gun!

Oh ja….en veel plezier bij het kijken van onderstaand filmpje. Wil je een reactie achterlaten na het kijken, voel je dan welkom en inspireer anderen met jouw inzicht en wie weet (nieuwe) keuzes. Dat vinden mensen fijn!

(wil jij automatisch een e-mail krijgen als er een nieuw bericht is gepubliceerd? Meld je dan aan via onderstaande formulier)


 

Hans Zomer

Hans Zomer

Hans Zomer (1975) is spreker, trainer en schrijver op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie. Hij is oprichter van Aestas Groei!, waarmee hij, samen met een netwerk van ervaren trainers, coaches en adviseurs, bouwt aan bloeiende organisaties. Ook spreekt hij via www.hanszomer.nl over Klantgerichtheid, Beïnvloeden & Overtuigen en Ondernemerschap. Last but not least is hij partner van Dorien en trotse en dankbare vader van twee prachtige kinderen: Evi (2011) en Job (2014)