Wanneer heb jij voor het laatst je echte stem laten horen? De man in dit filmpje moest hiervoor een zeer grote drempel over en liet zijn stem daarna horen! Voor iedereen die zich af en toe kleiner maakt dan hij/zij in werkelijkheid is (waaronder ik mezelf ook reken..), vind ik dit een geweldig inspirerend filmpje. De boodschap die deze jongen uitdraagt (zonder dat hij hier zich bewust van is) is voor mij: je bent veel groter dan je vaak van binnen denkt en tegelijkertijd weet je van binnen dat je ongelofelijk sterk bent…paradoxaal hè?

Ik ben benieuwd wat je van dit filmpje vindt. Laat je reactie achter en laat mensen van je horen!

Enjoy!

 

(wil jij automatisch een e-mail krijgen als er een nieuw bericht is gepubliceerd? Meld je dan aan via onderstaande formulier)

 


 

Hans Zomer

Hans Zomer

Hans Zomer (1975) is spreker, trainer en schrijver op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie. Hij is oprichter van Aestas Groei!, waarmee hij, samen met een netwerk van ervaren trainers, coaches en adviseurs, bouwt aan bloeiende organisaties. Ook spreekt hij via www.hanszomer.nl over Klantgerichtheid, Beïnvloeden & Overtuigen en Ondernemerschap. Last but not least is hij partner van Dorien en trotse en dankbare vader van twee prachtige kinderen: Evi (2011) en Job (2014)